The_Monte

The Monte är idag ett av Skandinaviens starkaste varumärken för skinnväskor. Varumärket introducerades på marknaden år 2000 och dess populäritet har konstant vuxit sedan dess. The Monte finns nu representerat i ett 10-tal länder och ledordet för varumärket är ”Value for Money”.

Väskorna görs i buffelskinn med olika finish: ett med vackert glänsande yta, ett annat som är mjukt och följsamt samt ett rustikt med ”Vintage”-look.  Modellerna sträcker sig från tidlösa klassiker till trendrätta modeväskor.

Logo Paul Chriz

Under varumärket Paul Chriz finner ni välgjorda väskor och plånböcker i olika skinntyper av hög kvalitet. Det finns kollektioner i kalvskinn med härlig mjuk känsla såväl som i tufft präglat oxläder. Här finns allt från modeväskor i trendiga färger och attraktiva detaljer till funktionella portföljer och datorväskor i stilfullt utförande.
 
Paul Chriz är varumärket för kvinnan och mannen som med sin väska eller plånbok vill göra ett intryck, uttryck, eller avtryck i tiden.

hklogo

Hos HK Handskkompaniet finns många års erfarenhet av handskbranschen samlad och därmed även mycket kunskap om handskar; från första idé till färdig handske i butik. Vi har ett brett urval av dam- och herrmodeller som passar alla smaker – allt från klassiker i smidig lammnappa till nyheter i läckra färger och handskar gjorda av skinn med Touch-funktion!
I sortimentet ingår även vantar, mössor och halsdukar/scarves. Utbudet uppdateras regelbundet för att matcha efterfrågan - eller som man brukar säga: för att passa som handen i handsken.

Treat your hands with love. Wear gloves

Le Salle

Le Salle är varumärket för dig som söker en plånbok eller ett nyckelfodral av hög kvalitet. Under varumärket Le Salle finner du smålädervaror i två olika typer av skinn: älgskinn och oxläder.

Älgskinnet är ett mjukt och behagligt, men ändå slittåligt material. Det har en vacker matt yta, och skinnet passar utmärkt att använda för småläder eftersom det är så följsamt. Oxlädret är fastare än älgskinnet. Det har en halvblank yta, och färgen har en djup mättnad efter noggrann infärgning

DELSEY PARIS

1946 startade Herr Delahaye och bröderna Seynhaeve tillsammans DELSEY. Med hjälp av sina erfarenheter från förpackningsindustrin startade man en avdelning för ”reseprodukter” i gjuten plast. Avdelningen växte och idag är DELSEY världens näst största resväskmärke. Man producerar moderna och designade resväskor med fokus på lätt vikt och säkerhet. DELSEY är ett internationellt varumärke som finns representerat i mer än 110 länder på 5 kontinenter och med varje resväska följer en World Wide guarantee.

DELSEY – TRAVEL SMART!

daniel

Daniel Ray är ett väl etablerat varumärke som har funnits på marknaden sedan 1989 och det finns nu representerat i över 45 länder. Daniel Ray ger dig moderna kvalitetsväskor i syntet till ett mycket bra pris. De breda kollektionerna hos Daniel Ray erbjuder någonting för alla, oavsett ålder och kön.

Daniel Ray – wear your bag.

Bagsac1

Väskorna från Bagsac tilltalar den självständiga kvinnan med en uttalad känsla för mode och stil.  Looken kan beskrivas som feminin med en glammig touch. Stilfulla material tillsammans med lyxiga detaljer mixas och matchas för att skapa väskor som blir den perfekta accessoaren för alla tillfällen.

Makgio logo

MAKGIO är ett elegant och hett trendmärke där kollektionen utgörs av väskor och plånböcker i skinnimitation. Märket fått stor genomslagskraft i modevärlden tack vare sin produktdesign och trendkänsla. Monogramet MG står för glamour, kvalitet och lyx som varje kvinna kan ha råd med.

Designteamet tar varje säsong fram en trendig kollektion anpassad till konsumentmarknaden. Vi levererar produkter som kunderna efterfrågar, inom ramarna för deras budget. Från design till leverans kontrollerar vi varje del för att garantera fantastiska produkter till de bästa priserna.

MAKGIO – passion, kreativitet, mode.

Chesterfield original logo .JPEG


The Chesterfield Brand är ett trendigt märke som är helt rätt i tiden med sina skinnväskor i vintagelook. Både portföljer, bagar, axelväskor och plånböcker går att få i det tuffa vintageskinnet som blivit enormt populärt de senaste åren.  Skinnet får en snygg patinerad yta ju mer produkten används. Kollektionerna består mestadels av unisexmodeller.
En produkt från The Chesterfield Brand är tidlös och känns lika rätt idag som imorgon.

Maricci


Maricci är ett märke med snygga och tuffa väskor som följer trenderna. 
Aftonväskor och handväskor från Maricci passar kvinnan som tycker om att byta väska för att matcha kläder och humör. Här finns bland annat draperade aftonväskor med strass, handväskor med någon läcker detalj såväl som formstarka handväskor med grafiska uttryck.