Sajacobild_hemsida_2017_755X429_pixlar


OM OSS

Sajaco-Brandahl AB är grossister för väskor, handskar, småläder och resväskor. Vi är ett av de branschledande grossistföretagen på den skandinaviska marknaden, med över 40 års kunskap. Vår stora kännedom om skinn, och nära arbete med producenterna, gör att vi kan erbjuda kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Våra produkter finner ni i ett 10-tal länder under varumärkena HK Handskkompaniet, The Monte, Paul Chriz, Delsey, Maricci, Le Salle, The Chesterfield Brand, Daniel Ray, Beagles, Enrico Benetti och Makgio.

TRENDER & VÅRA KOLLEKTIONER

För att alltid kunna följa modet, och tidigt se de nya trenderna, har vi ett designteam som inför varje säsong besöker de stora internationella mässorna. Ett stort fokus lägger vi på att utveckla vårt eget märke The Monte som vuxit sig stort under åren.

FÖRETAGETS HISTORIA

Sajaco-Brandahl AB grundades 1975. Företagets styrka ligger i kunskapen om skinn, som utvecklats genom ett nära samarbete med producenterna. Under åren har Sajaco-Brandahl AB kommit att koncentrera sig på ett brett sortiment av handväskor och handskar i olika typer av skinn. Nu ingår även syntetväskor, småläder, skärp och resväskor i vårt sortiment.

Ett stort steg framåt togs när vi 1989 startade vårt norska dotterbolag Sajaco A/S. Två år senare, 1991, fullföljde vi det steget och startade vårt finska dotterbolag Sajaco OY. Bolagen har kontor i respektive land och det norska bolaget har lager i Kongsvinger för distribution av våra produkter.

År 1994 köpte Sajaco-Brandahl AB upp företaget HK Handskar AB, ett grossistföretag med ett brett sortiment av skinnhandskar, vantar och stickat.

Sedan 2005 är vi agenter i Sverige och Norge för det franska resväskmärket Delsey.

Koncernens omsättning är c:a 80 miljoner SEK per år och totalt finns 30 anställda. Sajaco-Brandahl AB är ett av de få företag inom Sverige som hos Soliditet (D&B Worldwide Network) har haft betyget Trippel-A mer än tio år i rad.

MARKNADSFÖRING & BRANDING

Sajaco-Brandahl AB tar fram marknadsföringsmaterial såsom planscher, vepor och displayer som våra kunder får nyttja. Vi har också en inhouse fotostudio vilket gör att vi kan stödja våra kunder med bilder till annonser och trycksaker.

TRÄFFA OSS

Sajaco-Brandahl AB deltar på flera mässor och uppackningar varje år, där vi presenterar vårt sortiment. Vi har resande säljare som regelbundet besöker våra kunder och visar nya kollektioner. På huvudkontoret i Handen utanför Stockholm har vi kontor, lager och flera showroom där vi tar emot kunder som vill besöka oss.